Unesite Vaš iQpon:

Ostvari popust na artikl!
Vaša iQpon cijena:
Biraj.hr Parfemi
Biraj.hr - 100% original parfemi

Uvjeti


     
   
 

 

Korištenje internet stranica BIRAJ – online parfemi


BIRAJ Internet stranice www.biraj.hr mogu se koristiti za Vašu privatnu upotrebu bez ikakvih naknada za korištenje, a prema sljedećim uvjetima i pravilima. Korištenjem Biraj.hr Internet trgovine obvezujete se poštivati sljedeće uvjete i pravila.


Isporučitelj naručene robe je Biraj d.o.o. iz Zagreba.


Biraj d.o.o. putem Internet prodavaonice omogućuje kupnju cjelokupnog asortimana robe koja se nalazi u web ponudi. Ponuda se sastoji od ženskih-muških-unisex originalnih parfema, toaletnih voda i parfemskih proizvoda svih glavnih brandova. Izdvojit ćemo samo neke od njih: Giorgio Armani, Bulgari-Bvlgari, Hugo Boss, Dior, Chloe, Chanel, Tom Ford, Davidoff, Escada i drugi.

Kupcem se smatra svaka osoba koja elektronski naruči barem jedan proizvod, popuni tražene podatke i pošalje ih uspješno kroz Registraciju.

Registracija omogućava pohranu podataka koji će pri narudžbi koristiti za kontakt, dostavu ili za oglasno informiranje o našim proizvodima, novim parfemima te akcijama i popustima. Također Registracija kasnije osigurava lakše i jednostavnije sprovođenje narudžbi.
Sve cijene izražene su u Hrvatskoj nacionalnoj valuti, hrvatska kuna (HRK), s PDV-om. 

 

Korisnike upućujemo da se prije kupnje upoznaju sa ovim Uvjetima te da iste redovito provjeravaju, kako bi bili upoznati sa svim vašim pravima i obvezama.

Biraj d.o.o. pridržava pravo izmjene ovih Uvjeta u svako doba bez obaveze prethodne najave te neće biti odgovoran ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internet stranicama.

Biraj d.o.o. pridržava pravo ukidanja usluge i promjene sadržaja kao i ostalih usluga i podstranica koje su sastavni dio Biraj.hr internet trgovine u svako doba bez obaveze prethodne najave te neće biti odgovoran ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internet stranicama.

Biraj d.o.o. pridržava pravo promjene, ograničenja ili prestanak pružanja usluge Biraj.hr u svako doba bez obaveze prethodne najave, uključivo i djelomično ili može u potpunosti ograničiti pristup kao i pružanje određenih usluga korisnicima koji krše odredbe ovih Uvjeta te Općih uvjeta korištenja.

Korištenje usluga Biraj.hr odobrava se isključivo punoljetnim osobama. Uporaba i korištenje Biraj.hr od strane djece ili maloljetnih osoba nije dozvoljena, te su roditelji i/ili skrbnici dužni o tome voditi računa, u protivnom preuzimaju sva prava i obveze nastale takvim korištenjem, a Biraj d.o.o. ne odgovara za eventualne posljedice takvog korištenja.

NAPOMENA:

Biraj.hr ne jamči da fotografije proizvoda u potpunosti odgovaraju izgledu samog proizvoda. Za moguće nenamjerne greške kod opisa proizvoda ne odgovaramo. Moguće su različitosti stvarnog proizvoda i fotografije proizvoda te opisanog proizvoda na ovim stranicama, ukoliko proizvođač izmijeni neku od karakteristika ili sadržaj proizvoda. Svi opisi se redovito i detaljno provjeravaju.

 

UVJETI PRODAJE

I) Sklapanje i raskid ugovora o prodaji

Ovi Uvjeti kao i pojedini uvjeti prodaje naznačeni uz informacije o određenim proizvodima predstavljaju ponudu Biraj.hr za sklapanje Ugovora te korisnik kao kupac svojom registracijom, zaključivanjem narudžbe ili na drugi način utvrđen ovim Uvjetima iste prihvaća čime se smatra da je zaključen Ugovor između korisnika i Biraj d.o.o., a prema uvjetima prodaje navedenim u ovim Uvjetima.

Predmet i komercijalna svrha Ugovora je kupnja odabranog proizvoda ili usluge putem Biraj.hr uz plaćanje odgovarajuće naknade – cijene toga proizvoda i/ili usluge. Ugovor se zaključuje sredstvima daljinske komunikacije (Ugovor sklopljen na daljinu) i to putem: tiskanih promidžbenih poruka s narudžbenicom, telefona s ljudskim posredovanjem i bez njega te Interneta.

Ugovor stupa na snagu i obvezuje od trenutka kada korisnik prihvati ponudu Biraj d.o.o. na jedan od slijedećih načina:

 • odabirom plaćanja i dovršenjem narudžbe kao registrirani korisnik Biraj.hr,
 • odabirom plaćanja i dovršenjem narudžbe putem 091 4040 500 telefonske linije ili putem elektroničke pošte zaprimljene na info@biraj.hr.

a) U postupku registracije ili kreiranja korisničkog računa, korisnik je obvezan odabrati naziv ili ime pod kojim će ostvarivati usluge i odabrati sigurnosnu zaporku te dostaviti valjanu e-mail adresu. Svi podaci potrebni za registraciju ili kreiranje korisničkog računa moraju biti istiniti pri čemu je izričito zabranjeno korištenje ili uporaba tuđih podataka.

b) Prilikom registracije, ukoliko se želite registrirati putem Facebook računa te želite komentirati i aktivno sudjelovati na našem Facebook profilu, Biraj.hr može koristiti vaše puno ime tj. vaš Facebook račun.

c) Registracija ili korisnički račun kreiraju se samo za jednu osobu i nije dozvoljeno priopćavati podatke o registraciji ili korisničkom računu trećim osobama. Korisnik je obvezan čuvati podatke o svojoj sigurnosnoj zaporci i korisničkom računu. Nije dozvoljena uporaba tuđe registracije ili korisničkog računa.

d) Za kršenje odredbi Uvjeta iz ovog poglavlja, Biraj d.o.o. zadržava pravo, prema slobodnoj procjeni, ugasiti registraciju ili korisnički račun korisnika, bez obveze naknade korisniku bilo kakvog troška ili štete.

e) Registracijom (koja uključuje plaćanje proizvoda i/ili usluge) smatra se da je sklopljen Ugovor između Biraj d.o.o. i korisnika kao kupca.

f) Ugovor stupa na snagu po izvršenoj registraciji korisnika, odnosno od dana kada korisnik prihvati ponudu za sklapanje takvog Ugovora.

g) Povodom sklapanja Ugovora, korisniku će biti dostavljeni: potvrda o sklopljenom Ugovoru, odnosno predugovorna obavijest iz članka 57. st. 1. Zakona o zaštiti potrošača (Narodne novine, br. 41/2014, 110/15), ovi Uvjeti te obavijest o pravu korisnika na jednostrani raskid Ugovora s obrascem za jednostrani raskid Ugovora iz članka 61. st. 1. i 2. Zakona o zaštiti potrošača.

h) Korisnik može jednostrano raskinuti Ugovor u roku od 14 (četrnaest) dana bez navođenja razloga. Korisnik nema pravo na jednostrani raskid Ugovora:

- ako mu je usluga u potpunosti ispunjena, a ispunjenje je započelo uz njegov izričit prethodni pristanak te uz njegovu potvrdu da je upoznat s činjenicom da će izgubiti pravo na jednostrani raskid Ugovora ako mu usluga bude potpuno ispunjena,

- ako je predmet Ugovora zapečaćena roba koja zbog zdravstvenih ili higijenskih razloga nije pogodna za vraćanje, ako je bila otpečaćena nakon dostave,

- ako je predmet Ugovora roba koja je zbog svoje prirode nakon dostave nerazdvojivo pomiješana s drugim stvarima.

Da bi korisnik mogao ostvariti pravo na jednostrani raskid Ugovora, mora obavijestiti Biraj d.o.o. o svojoj odluci o jednostranom raskidu Ugovora prije isteka roka i to nedvosmislenom izjavom poslanom poštom (na Biraj d.o.o., Herucova 4, 10000 Zagreb), ili elektroničkom poštom na info@biraj.hr , u kojoj ćete navesti svoje ime i prezime, adresu, broj telefona ili adresu elektroničke pošte, a može koristiti i navedeni pisani obrazac za jednostrani raskid Ugovora.

Također, Obrazac za jednostrani raskid Ugovora koji se nalazi na http://biraj.hr/Uvjeti/ korisnik može elektronički ispuniti i poslati u kojem će mu slučaju Biraj d.o.o. bez odgađanja dostaviti potvrdu primitka obavijesti o jednostranom raskidu Ugovora elektroničkom poštom.

Rok za jednostrani raskid Ugovora iznosi 14 (četrnaest) dana od dana kada je korisniku ili trećoj osobi koju je korisnik odredio, a koja nije prijevoznik, roba koja je predmet Ugovora predana u posjed, odnosno u slučaju usluge, od sklapanja Ugovora.

U slučaju ispunjenja uvjeta za jednostrani raskid Ugovora, izvršit će mu se povrat sredstava koji je od njega primljen, neuključujući i troškove isporuke, bez odgađanja, a najkasnije u roku od 14 (četrnaest) dana od dana kada Biraj d.o.o., odnosno Biraj.hr zaprimi korisnikovu odluku o jednostranom raskidu Ugovora. Povrat novca bit će izvršen na način tako da korisnik ne snosi nikakve troškove u odnosu na povrat. Povrat novca Biraj d.o.o. može izvršiti tek nakon što mu roba bude vraćena i pregledana u kakvom je stanju vraćena obzirom na ispunjenje uvjeta prava na jednostrani raskid Ugovora.

Korisnik je dužan robu predati ili je poslati na adresu Biraj d.o.o. (Biraj.hr), Herucova 4, 10000 Zagreb, bez nepotrebnog odgađanja, a u svakom slučaju najkasnije u roku od 14 (četrnaest) dana od dana kada je Biraj d.o.o., odnosno Biraj.hr, uputio svoju odluku o jednostranom raskidu Ugovora. Izravne troškove povrata robe korisnik snosi sam. Pošiljke poslane pouzećem neće biti preuzete.

Korisnik se moli da prije raskida Ugovora nazove na broj telefona 091 4040 500 ili se javi na info@biraj.hr kako bi mu bio objašnjen postupak vraćanja robe. 

Korisnik je odgovoran za svako umanjenje vrijednosti robe koje je rezultat rukovanja robom, osim onog koje je bilo potrebno za utvrđivanje prirode, obilježja i funkcionalnosti robe. U slučaju oštećenja originalne ambalaže iznos povrata bit će umanjen za postotak sukladan vrijednosti robe. U tom slučaju bit će te obaviješteni.

Ako je na zahtjev korisnika izvršavanje usluge započelo tijekom roka za jednostrani raskid Ugovora, korisnik je dužan platiti Biraj d.o.o. iznos koji je razmjeran onom što je isporučeno do trenutka kada je korisnik obavijestio Biraj d.o.o. o jednostranom raskidu Ugovora.

Link za preuzimanje OBRASCA za jednostrani raskid Ugovora

 

II) Uvjeti i postupak kupnje

Glavne karakteristike proizvoda, način uporabe, cijene, posebne akcije i pogodnosti, načini plaćanja i dostave odnose se na one koji su važeći u trenutku zaključene narudžbe. Navedeni podaci će biti naznačeni uz svaki proizvod.

Cijena proizvoda i usluge dostave, u koju je uključen iznos PDV-a, vidljivi su u košarici za kupnju prije zaključenja narudžbe. Trošak dostave može biti vidljiv još i na nekim drugim dijelovima stranice. Sve informacije o potvrdi kupnje temeljem elektronske narudžbe dostavit će se na adresu elektroničke pošte kupca navedenu u postupku registracije/narudžbe ili u košarici za kupnju pri unosu podataka prilikom zaključivanja narudžbe. Sve cijene su izražene u hrvatskim kunama (HRK). U sve cijene je uračunat PDV. Ista cijena svih stavki bit će navedena i na računu koji će biti isporučen skupa s robom.

Ukoliko kupac ne zaprimi obavijest o potvrdi narudžbe, postoji mogućnost da je pogrešno unio adresu svoje elektronske pošte. U tom slučaju molimo kupca da nas kontaktira na: info@biraj.hr ili na telefonski broj 091 4040 500 kako bi naša Služba za korisnike pomogla u realizaciji narudžbe. Rado ćemo to učiniti.

 

III) Dostava i uvjeti dostave

a) trošak dostave obračunava se automatski prilikom kupnje proizvoda i izdaje vam se račun na kojem se nalazi cijena kupljenih proizvoda i cijena dostave

 

b) trošak dostave na području Republike Hrvatske je u osnovi besplatan bez obzira na težinu, volumen ili adresu kupca. Dodatni troškovi mogu nastati u slučaju plaćanja pouzećem ili kod odabira žurne dostave

 

c) rok isporuke proizvoda, kod kojih je navedeno da se nalaze na zalihi, na području cijele Hrvatske je 1-3 radna dana od dana zaključene narudžbe, u skladu s rokovima međugradske isporuke HP-e i GLS-a i drugih dostavnih službi

 

d) rok isporuke proizvoda za mjesta koja su pod posebnim režimom dostave rok isporuke može biti nešto duži 2-4 radna dana, u skladu s rokovima međugradske isporuke HP-e i GLS-a i drugih dostavnih službi

 

e) u slučaju promjene roka dostave ili bilo koje druge važne okolnosti za izvršenje narudžbe, kupca će o tome odmah obavijestiti naša služba za korisnike

 

IV) Reklamacije i prigovori

Naručeni proizvodi pakirani su na način da se uobičajenom manipulacijom u transportu/dostavi ne oštete. Svaki Vaš parfem pakiramo i dodatno zaštićujemo specijaliziranom transportnom ambalažom. Tako da ne morate brinuti, možete naručiti parfem i kao poklon koji ćemo umotati u ukrasno pakiranje – stići će u urednom/neoštećenom stanju.

Kupac je dužan prilikom preuzimanja pregledati pakiranje pošiljke. Ukoliko pakiranje pošiljke ima vidljivih oštećenja/nedostataka, preporučujemo da kupac odbije primitak iste, jer postoji mogućnost da je proizvod unutar takvog pakiranja oštećen. Odbijanjem primitka, dostavna služba će ispuniti Zapisnik o oštećenju i pošiljku vratiti Biraj.hr, uz napomenu da pošiljka sadrži nedostatak.

Reklamacije u svezi nedostatka proizvoda te svi ostali prigovori mogu se izjaviti u pisanoj formi putem elektroničke ili obične pošte:

 • na e-mail adresu: info@biraj.hr,
 • na adresu: Biraj d.o.o., Herucova 4, 10000 Zagreb.

U slučaju opravdane reklamacije omogućuje se raskid ugovora uz povrat uplaćenog iznosa ili zamjena za isti proizvod ili drugi proizvod u istoj protuvrijednosti, tj. uz nadoplatu ili povrat dijela sredstava ako je potrebno. Ukoliko se radi o oštećenju i/ili neispravnosti isporučene robe, kupac treba poslati fotografiju navedene reklamacije na info@biraj.hr kako bi se ista uvažila na temelju naknadnog fizičkog dokaza. Biraj.hr vrši prikup reklamirane oštećene, neispravne ili pogrešno isporučene robe o svom trošku ukoliko se utvrdi da je reklamacija opravdana te da kupac nije utjecao na neispravnost, oštećenje ili bilo kakav nedostatak robe. U slučaju opravdane reklamacije u rokovima određenim Zakonom o obveznim odnosima, cjelokupan trošak zamjene proizvoda s novim u cijelosti snosi Biraj.hr.

U slučaju spora oko opravdanosti reklamacije i/ili autentičnosti proizvoda te ukoliko kupac temeljem subjektivne procjene smatra da nije dobio adekvatan proizvod i/ili uslugu, u poslovnoj praksi je uobičajeno da se slučaj prijavi jednoj od nadležnih institucija. Mjerodavna i službena tijela tada vrše sve potrebne provjere radi utvrđivanja ispravnosti te poštivanja važećih zakona. Po donošenju rješenja obje strane, i kupac i prodavatelj, dobivaju specificirani zapisnik. Takav službeni zapisnik neovisnog tijela smatra se mjerodavnim i dostatnim za okončanje reklamacijskog postupka. 

 

V) Način i postupak plaćanja

Plaćanje cijene proizvoda i troškova dostave može se izvršiti na jedan od sljedećih načina:

a) Plaćanje gotovinom - pouzećem. Prilikom preuzimanja pošiljke dostavljaču se plaća cjelokupni iznos naznačen u računu uključujući i trošak dostave.

b) Plaćanje internet bankarstvom. Proizvodi za koje je zaključena narudžba mogu se plaćati putem internet bankarstva bilo koje banke. Nakon uspješno sprovedene narudžbe, Biraj.hr prosljeđuje e-mailom sve potrebne podatke za plaćanje.

c) Plaćanje općom uplatnicom. Proizvodi za koje je zaključena narudžba mogu se plaćati uplatom putem opće uplatnice u svim poslovnicama banaka, FINA-e ili uredima Hrvatske pošte. Nakon uspješno sprovedene narudžbe, Biraj.hr prosljeđuje e-mailom sve potrebne podatke za plaćanje.

d) Plaćanje kreditnom ili debitnom karticom. Naručeni proizvodi mogu se platiti online jednom od kreditnih kartica: 

 • jednokratno American Express, MasterCard, Diners Visa ili Maestro
 • obročno 2-6 rata American Express, Diners, Visa ili Maestro (izdane od PBZ-a)


e) Plaćanje predračunom (samo za pravne osobe). Pravne osobe imaju mogućnost plaćanja predračunom. Nakon uspješno sprovedene narudžbe, Biraj.hr na e-mail adresu kupca dostavlja predračun. Nakon primitka uplate u skladu s predračunom pokreće se postupak isporuke.

Napomena: plaćanje inozemnim karticama nije moguće.

 

Svaki od navedenih načina plaćanja može sadržavati naknadu propisanu uvjetima uplatnog mjesta. Tu naknadu uplatitelj snosi sam i ona nije nadoknadiva od Biraj d.o.o.


Plaćanje kreditnim karticama na BIRAJ.hr je sigurno! 

Koristimo ePay servis za Internet naplatu tvrtke Globaldizajn d.o.o., PBZ Card i Pay Pal koji koriste najsuvremenije tehnologije zaštite od zlouporaba, kao što je sigurnosni protokol Secure Socket Layer (SSL) te druge tehnologije i sigurnosne procedure po najvišim standardima. Razmjena osjetljivih podataka između sustava koji obavlja online plaćanje i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja se korištenjem mreže koja je potpuno zaštićena od neautoriziranog pristupa. Osjetljivi podaci Vaše kreditne kartice dostavljaju se online izravno autorizacijskom centru. BIRAJ.hr ne pohranjuje podatke s Vaših kreditnih kartica.

Plaćanje inozemnim kreditnim karticama nije moguće.

 

VI) Zaštita podataka


Dragi korisnici ili posjetioci naše stranice, mi već preko 10 godina znamo kako štititi Vaše podatke i cijeniti Vaše povjerenje!
Zbog toga nam je zaštita Vaših podataka, Vaših osobnih prava i održavanje Vašeg prava na samoopredjeljenje davanja informacija u anketama, obradi i korištenju vrlo važna. Naša praksa zaštite podataka je u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača.

Biraj.hr se obvezuje poštivati anonimnost i privatnost korisnika Biraj.hr internet trgovine te će podatke koristiti i obrađivati isključivo u svrhu i namjenu određenu ovim Uvjetima. Biraj.hr može prikupljati osobne podatke korisnika, kao što su ime, adresa, telefonski broj i e-mail adresa samo ako iste korisnik dobrovoljno dostavi Biraj.hr.

Biraj.hr će navedene podatke koristiti isključivo u svrhu ispunjena ugovornih obveza te što boljeg uvida i razumijevanja pojedinačnih potreba, navika i zahtjeva korisnika kao i daljnjeg razvijanja te kvalitetnijeg pružanja svih usluga Biraj.hr. Biraj.hr prikuplja, obrađuje i objavljuje podatke o korisnicima koji se odnose na način uporabe Biraj.hr bez otkrivanja identiteta korisnika i/ili osobnih podataka koji omogućuju otkrivanje identiteta korisnika.

Biraj.hr prikuplja i bilježi podatke o IP-adresi (Internet ProtocolAddress) korisnika ili o lokaciji računala za potrebe sistemskog administriranja, rješavanja kvarova, potvrde preuzimanja sadržaja ili unapređivanja tehničkih aspekata internetskog servisa. Biraj.hr će automatizirano bilježiti podatke o navikama korištenja Biraj.hr od strane korisnika, među ostalim i zapisničku datoteku o posjećenosti određenih stranica i/ili sadržaja. Takve podatke Biraj.hr će koristiti isključivo u svrhu unapređivanja svoje usluge te prilagodbe i individualizacije promotivnih aktivnosti prema potrebama pojedinog korisnika.

Biraj.hr ne bilježi broj vaše kreditne kartice niti pohranjuje transakcijske podatke. Biraj.hr za naplatu kreditnih kartica koristi usluge treće strane, posredničkih platformi ovlaštenih od banaka nosioca prava naplate kreditnim i debitnim karticama, koja enkripcijom štiti vaše podatke.

DETALJI ZAŠTITE PODATAKA U SKLADU S EUROPSKOM UREDBOM (GDPR) KOJA STUPA NA SNAGU 25. svibnja 2018.

Anketa i korištenje Vaših podataka
Kako bismo najbolje obradili Vašu narudžbu kod nas su svi potrebni podaci za odvijanje posla pohranjeni i predani jednom od poduzeća za obavljanje kurirskih poslova dostave. Dio podataka koji se daje npr. Kurirskoj službi sadržavaju minimalno potreban opseg Vaših podataka nužan za izvršenje same dostave. Ako izgubite Vaše dokumente, molimo obratite se našoj Službi za korisnike na info@biraj.hr. Proslijeđivanje Vaših osobnih podataka neovlaštenoj trećoj strani osim poduzeća koje upravlja stranicom Biraj.hr je temeljno isključeno. Navedeno vrijedi osim u slučajevima kada zakonski okvir propisuje drugačije za potrebe neke od nadležnih državnih službi (policije, suda, itd).
Za očuvanje naših ovlaštenih interesa radi provjere kreditne sposobnosti pri plaćanju kreditnim ili debitnim karticama banke vrše provjeru koristeći se Vašim podacima isključivo upisanim na njihovoj platformi ili služeći se Pay Pal platformom posredovanja. Biraj d.o.o. nema uvid u brojeve s Vaše kreditne ili debitne kartice niti bilo kako drugačije utječe na odluku o kreditnoj sposobnosti. Odluka o tome je isključivo prema uvjetima Vaše banke.

Prema Vašoj želji odnosno danoj privoli s vremena na vrijeme Vam šaljemo novosti o proizvodima i akcijama te poveznicama interesantnih članaka tzv. blog tekstovima kao i pri nedovršenoj kupovini u slučaju napuštene košarice kako bi Vas mogli podsjetiti i omogućiti Vam lakšu kupovinu.
Korištenje Vaših osobnih podataka za reklamiranje možete odbiti ili promijeniti u svakom trenutku tako da stupite u kontakt s našom Službom za korisnike na info@biraj.hr ili samostalno klikom na Odjava u sklopu tzv. newslettera ili samostalnim ažuriranjem Vašeg profila (prijavom na profil nudi Vam se micanje kvačice “opt-out”).

Povjerenje zahvaljujući visokom standardu sigurnosti
Pri prijenosu podataka koristimo tzv. SSL-sigurnosni sustav (Secure Socket Layer) povezan s 128-Bit-kodiranjem. Ova tehnika pruža najvišu sigurnost i zbog toga se koristi i u bankama za zaštitu podataka pri online-bankingu. Sve ponuđene vrste plaćanja su zaštićene ovim sigurnosnim standardom. Da se Vaši podaci kodirano prenose, možete prepoznati po zaključanom prikazu zelenog simbola ključa ili lokota na statusnoj traci Vašeg pretraživača.

Uvijek sigurni na Biraj.hr

Pojedinačno naša sigurnosna garancija izgleda ovako:

 • Naš program, koji koristi Secure Socket Layer (SSL) kao standard, pri narudžbi kodira Vaše osobne podatke kao ime, adresu, bankovne podatke i broj kreditne kartice. Većina pretraživača podržava SSL. Vaši podaci dolaze do našeg servera ili servera Vaše banke u kodu koji se ne može pročitati od neovlaštene osobe.
   
 • Od 2008 god. do sada nisu nastale štete ni jednom od naših kupaca na Biraj.hr, koje dolaze od ilegalnog korištenja kreditnih kartica ili bankovnih informacija. U slučaju da dođe do neovlaštenog korištenja pri kupnji na našoj web stranici, većina izdavača kreditnih ili debitnih kartica jamči i obvezuje se na plaćanje spornog djela. Za ostvarenje svojih prava u tom slučaju nadležna je isključivo Vaša banka kao izdavač kreditne ili debitne kartice. Generalno preduvjet za to je da odmah obavijestite Vašu banku ili izdavača kreditne ili debitne kartice o nastaloj zlouporabi.
   
Uporaba kolačića
Kolačići (eng. cookies) su alfanumerički identifikacijski znakovi, koje mi pomoću Vašeg pretraživača prenosimo na Vaš tvrdi disk. Mnogi procesi u e-commerce se ne mogu realizirati bez ove tehnike. Tako je npr. pri online kupovini virtualna košarica u pravilu ostvarena s kolačićima.

Nakon Vaše prijave (s korisničkim imenom i lozinkom) koristimo tzv. "session-cookies", s kojima možete biti identificirani tijekom trajanja Vašeg posjeta. Nakon kraja posjete session-cookies automatski otpadaju.

Posjetom Biraj.hr trgovine, trajni kolačići su pohranjeni na Vaš tvrdi disk te pohranjuju sadržaj Vaše košarice za vrijeme trajanja Vaše kupovine i za daljnje posjete naše trgovine (do 90 dana). Oni služe i za prepoznavanje zlouporabe, kao npr. postojanje dvostrukih računa. Pomoću kolačića pohranjujemo i Vaše zadnje pojmove pretrage na našoj stranici, kako bismo Vam ih prikazali u kratkom trenutku, kao i u slučaju napuštene košarice kod nedovršene kupovine kako bi Vas naknadno mogli podsjetiti i omogućiti Vam jednostavniju kupovinu.

Korištenjem eksternih reklamnih bannera i poveznica Biraj.hr određeni su Vam i posebni ID-ovi za ove reklamne mjere i eventualne kodove bonova s pomoću kolačića.

Trajni kolačići ne sadrže osobne podatke. Ime, e-mail i IP adresa itd. u njih nisu spremljeni. Pojedinačno stvaranje profila preko ponašanja korisnika je nemoguće i tu ste potpuno sigurni.

U Vašem pretraživaču možete deaktivirati spremanje kolačića, ograničiti ga na određene web stranice ili postaviti Vaš pretraživač tako da Vas obavijesti čim se pošalje kolačić. Također možete u svakom trenutku obrisati kolačić s Vašeg tvrdog diska. Kako god obratite pozornost da korištenje usluga Biraj.hr-a nije moguće ako su određeni kolačići odbijeni. Pobližnje informacije o tome kako možete urediti postavke kolačića Vašeg pretraživača, možete pronaći u pomoćnoj traci na Vašem pretraživaču.

Google Analytics
Ova web stranica koristi Google Analytics, uslugu web analize Google Inc. ("Google"). Google Analytics koristi tzv. „kolačiće“, tekstovne podatke, koji su pohranjeni na Vašem računalu i koji omogućuju analizu korištenja web stranice preko Vas. Informacije upotpunjene cookijem o korištenju ove stranice (uklj. Vašu IP adresu, pri čemu za Vašu anonimnost pomoću „_anonymizeIp()“ zadnjih 8 znakova nije prikazano Google Analytics) se prenose na Google server u SAD-u i tamo pohranjuju. Google će koristiti ove informacije za ocjenu Vašeg korištenja stranice, sastavljanje izvještaja o aktivnostima web stranice za pokretača web stranice i za pribavljanje daljnjih usluga s korištenjem web stranice i interneta. Google će proslijediti ove informacije trećoj strani dok god je to zakonski dopušteno ili dok god treća strana koristi ove podatke po nalogu Googla. Google ni u kojem slučaju neće dovesti Vašu IP adresu u vezu s ostalim Google podacima. Vi možete onemogućiti instalaciju cookieja odgovarajućim postavljanjem Vašeg internet pretraživača; u tom slučaju Vas upozoravamo o mogućnosti da nećete moći koristiti sve funkcije ove web stranice u potpunosti. Korištenjem Biraj.hr stranice se izjašnjavate suglasnima obradi Vaših podataka preko Googla u prethodno opisanom načinu i za prethodno navedenu namjenu. Ako želite da se Vaše informacije pri posjeti web stranice ne prenose Googlu možete ovdje skinuti deaktivirajući add-on za internet pretraživače.

Google oglasi
Ova web stranica koristi Google Remarketing, službu Googla za uključenje prikaza na internetu. Zbog te namjene su informacije o Vašem ponašanju pri surfanju anonimno skupljene tijekom posjeta naše web stranice i pohranjene pomoću tzv. "Cookie" tekst podataka na Vašem računalu. Na osnovi ovih informacija treći ponuđač, uklj. Google, spaja oglase na web stranicama na internetu. Vi možete deaktivirati korištenje kolačića na Googlu, tako da pritisnite slijedeću poveznicu za prijenos: Google poveznica za prijenos.
Daljnje informacije o ovoj tehnologiji Googla su dostupne u Google odredbi o zaštiti podataka.

Pogled u Vaše osobne podatke
Pristup Vašim osobnim podacima imate 0/24 svakodnevno, gdje možete obraditi i/ili obrisati bilo koji podatak pod "Uredi profil" - s korištenjem Vaše e-mail adrese i Vaše lozinke. Ukoliko zaboravite Vašu lozinku pružamo Vam posebnu uslugu: u dijelu neposredno ispod "Ulaz za korisnike" na log-in stranici možete pronaći "Zaboravili se lozinku?", koja vodi do pomoći za lozinku. Jednostavno unesite poznatu e-mail adresu i pošaljite obrazac. Poslat ćemo Vam zamjensku lozinku na Vašu e-mail adresu. Ovaj postupak za Vas je bez rizika, iako treća strana pokuša dobiti pristup Vašim podacima. ZATO: jer se nova lozinka šalje na e-mail adresu na koju Vi imate pristup. Naknadno lozinku mojete urediti i prilagoditi uređivanjem u sklopu Vašeg profila. U slučaju potrebne pomoći obratite nam se na info@biraj.hr kako bi Vam pomogli u realizaciji željene promjene.

Vaše informativno pravo
Vi imate pravo na besplatnu pismenu informaciju o tome koje podatke je Biraj d.o.o. spremio o Vama. Nakon podjele informacija potrebnih obavijesti, blokiranja i brisanja - dok god u skladu sa zakonom - mi ćemo ih podijeliti. Ukoliko imate pitanja o temi zaštita podataka kontaktirajte nas putem info@biraj.hr.

Poslovna zaštita podataka
Biraj d.o.o. radi u skladu sa zakonom i određenim odredbama zaštite podataka.

Svi naši zaposlenici su pismeno obvezani pridržavati se dotičnih propisa i smjernica o zaštiti podataka i njihovoj sigurnosti kao i na zaštitu tajnih podataka. Osim toga Biraj d.o.o. zaposlenici se redovito školuju o ovim područjima.

VII) Vanjske usluge

Usluge koje Vam pruža internet parfumerija Biraj.hr ne uključuje troškove koje snosite koristeći računalnu opremu i usluge za pristup našim stranicama. Biraj d.o.o. nije odgovoran za troškove telefona ili bilo koje druge troškove do kojih može doći.
U vanjske usluge podrazumijevaju se i usluge kurirskih službi (više o tome možete vidjeti pod III) Dostava i uvjeti plaćanja).


Dostupnost Biraj.hr Internet prodavaonice – online web trgovine parfema
Dostupnost online web trgovine je 00-24h svih 365 dana u godini. Iako Vam Biraj d.o.o. nastoji pružiti najbolje moguće pružanje usluga, Biraj d.o.o. ne može grarantirati da će usluge na Biraj.hr odgovarati Vašim potrebama.
Biraj d.o.o. također ne može garantirati da će usluga biti bez pogrešaka. Slike su informativnog karaktera i mogu odstupati od stvarnog stanja ukoliko proizvođač iz nekog razloga promijeni izgled dizajna pakiranja. Naziv proizvoda sadrži dodatne informacije da li se radi o toaletnoj (edt), parfemskoj vodi (edp) ili cologne. Ukoliko dođe do pogreške, molimo da je prijavite na info@biraj.hr kako bismo je otklonili u što kraćem roku. Pristup na Biraj.hr internet parfumeriju ponekad može biti nedostupan uslijed redovitog održavanja ili uvođenja novih sadržaja.

 

VIII) Intelektualno vlasništvo
Sadržaj Biraj.hr Internet prodavaonice je zaštićen i Biraj d.o.o. ostvaruje jedinstveno pravo na njegovo korištenje. Za svako komercijalno korištenje sadržaja na Biraj.hr stranicama trebate prethodno kontaktirati Biraj d.o.o. na info@biraj.hr .

 


Podaci o poduzeću
Biraj d.o.o. za trgovinu i usluge
OIB 66951368442
Predraga Heruca 4, Zagreb
Temeljni kapital: 20.000,00 kuna
Direktor: Vlado Gabrić


Veselimo se budućoj suradnji!

Mirišljavi pozdrav,
BIRAJ.hr Team


Podsjećamo, naše standarne pogodnosti:
 + najveća internet ponuda, originalni parfemi, toaletne i parfemske vode u Hrvatskoj
 + izbor ukrasnih pakiranja
 + super cijene, popusti i akcije cijele godine
 + besplatna dostava za područje cijele Hrvatske
 + sve vrste plaćanja
    (opća uplatnica, internet bankarstvo, pouzeće, kreditne kartice, karticama na rate)
 + mogućnost narudžbi izvan trenutne ponude
 + zadovoljstvo poslovanja i naša pristupačnost te prilagodljivost


                                                         

Zaboravili ste lozinku?
Boss ESSENCE de Femme edp (bez celofana)
 
Armani Code Luna edt
Jennifer Lopez Blue Glow edt
 
CK Eternity Night edp
YSL Black Opium Eau De Toilette
 
Roberto Cavalli Nero Assoluto edp
Armani Code Ultimate Femme EDP
 
Narciso Rodriguez For Her L Absolu EDP
Tom Ford Noir edp 50ml + 75ml body lotion SET
 
Lancome La Vie Est Belle L Eau De Parfum Legere edp