Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb "U redu" pristajete na korištenje kolačića. U redu

Uvjeti korištenja web trgovine Biraj.hr

Uvjeti korištenja web trgovine Biraj.hr


Korištenje internet stranica BIRAJ.HR – online parfemi

BIRAJ Internet stranice www.biraj.hr mogu se koristiti za Vašu privatnu upotrebu bez ikakvih naknada za korištenje, a prema sljedećim uvjetima i pravilima. Korištenjem Biraj.hr Internet trgovine obvezujete se poštivati sljedeće uvjete i pravila.

Isporučitelj naručene robe je:
BIRAJ MALOPRODAJA j.d.o.o. iz Zagreba,
Ulica Predraga Heruca 4
OIB 00318075298

Biraj d.o.o. putem Internet prodavaonice omogućuje kupnju cjelokupnog asortimana robe koja se nalazi u web ponudi. Ponuda se sastoji od ženskih-muških-unisex originalnih parfema, toaletnih voda i parfemskih proizvoda te kozmetičkih proizvode i pomagala većine komercijalnih brandova. Izdvojit ćemo samo neke od njih: Giorgio Armani, Bulgari-Bvlgari, Hugo Boss, Dior, Chloe, Chanel, Gucci, Dolce Gabbana, Tom Ford, Davidoff, Escada i drugi.

Kupcem se smatra svaka osoba koja elektronski naruči barem jedan proizvod, popuni tražene podatke i pošalje ih uspješno kroz proces unosa osobnih podataka.

Registracija omogućava pohranu podataka koji će pri narudžbi koristiti za kontakt, dostavu ili za oglasno informiranje o našim proizvodima, novim parfemima te akcijama i popustima. Također Registracija kasnije osigurava lakše i jednostavnije sprovođenje narudžbi.

Istodobno na odabir kupca da se ne želi registrirati omogućeno je kupovanje kao Gost. U tom slučaju Biraj.hr prikupljene informacije neće obrađivati marketinški nego će ih koristiti samo u nužnom dijeli za izradu računa, kreiranje nužnih podataka za dostavu te eventualne zakonske obveze prosljeđivanja u sluđaju naplate putem kartičnog oblika plaćanja ili na izričit zahtjev neke od nadležnih državnih institucija (MUP, Ministarstvo financija, Ministarstvo gospodarstva i ostalih srodnih tijela).

Sve cijene izražene su u Eurima (oznaka valute EUR) i paralelno u Hrvatskoj nacionalnoj valuti, hrvatska kuna (kn) u protuvrijednosti po tećaju konverzije 7.5345 kn za 1 EUR, s PDV-om. 
 
Korisnike upućujemo da se prije kupnje upoznaju sa ovim Uvjetima te da iste redovito provjeravaju, kako bi bili upoznati sa svim važećim pravima i obvezama.

BIRAJ MALOPRODAJA j.d.o.o. pridržava pravo izmjene ovih Uvjeta u svako doba bez obaveze prethodne najave te neće biti odgovoran ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internet stranicama.

BIRAJ MALOPRODAJA j.d.o.o. pridržava pravo ukidanja usluge i promjene sadržaja kao i ostalih usluga i podstranica koje su sastavni dio Biraj.hr internet trgovine u svako doba bez obaveze prethodne najave te neće biti odgovoran ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internet stranicama.

BIRAJ MALOPRODAJA j.d.o.o. pridržava pravo promjene, ograničenja ili prestanak pružanja usluge Biraj.hr u svako doba bez obaveze prethodne najave, uključivo i djelomično ili može u potpunosti ograničiti pristup kao i pružanje određenih usluga korisnicima koji krše odredbe ovih Uvjeta te Općih uvjeta korištenja.

Korištenje usluga Biraj.hr odobrava se isključivo punoljetnim osobama. Uporaba i korištenje Biraj.hr od strane djece ili maloljetnih osoba nije dozvoljena, te su roditelji i/ili skrbnici dužni o tome voditi računa, u protivnom preuzimaju sva prava i obveze nastale takvim korištenjem, a BIRAJ MALOPRODAJA j.d.o.o. ne odgovara za eventualne posljedice takvog korištenja.

NAPOMENA:

Biraj.hr ne jamči da fotografije proizvoda u potpunosti odgovaraju izgledu samog proizvoda. Za moguće nenamjerne greške kod opisa proizvoda ne odgovaramo. Moguće su različitosti stvarnog proizvoda i fotografije proizvoda te opisanog proizvoda na ovim stranicama, ukoliko proizvođač izmijeni neku od karakteristika ili sadržaj proizvoda. Svi opisi se redovito i detaljno provjeravaju. 

UVJETI PRODAJE


I) Sklapanje i raskid ugovora o prodaji

Ovi Uvjeti kao i pojedini uvjeti prodaje naznačeni uz informacije o određenim proizvodima predstavljaju ponudu Biraj.hr za sklapanje Ugovora te korisnik kao kupac svojom registracijom, zaključivanjem narudžbe ili na drugi način utvrđen ovim Uvjetima iste prihvaća čime se smatra da je zaključen Ugovor između korisnika i BIRAJ MALOPRODAJA j.d.o.o., a prema uvjetima prodaje navedenim u ovim Uvjetima.

Predmet i komercijalna svrha Ugovora je kupnja odabranog proizvoda ili usluge putem Biraj.hr uz plaćanje odgovarajuće naknade – cijene toga proizvoda i/ili usluge. Ugovor se zaključuje sredstvima daljinske komunikacije (Ugovor sklopljen na daljinu) i to putem: tiskanih promidžbenih poruka s narudžbenicom, telefona s ljudskim posredovanjem i bez njega te Interneta.

Ugovor stupa na snagu i obvezuje od trenutka kada korisnik prihvati ponudu BIRAJ MALOPRODAJA j.d.o.o. na jedan od slijedećih načina:

odabirom plaćanja i dovršenjem narudžbe kao registrirani korisnik Biraj.hr,
odabirom plaćanja i dovršenjem narudžbe putem 091 4040 500 telefonske linije ili putem elektroničke pošte zaprimljene na info@biraj.hr.

a) U postupku registracije ili kreiranja korisničkog računa, korisnik je obvezan odabrati naziv ili ime pod kojim će ostvarivati usluge i odabrati sigurnosnu zaporku te dostaviti valjanu e-mail adresu. Svi podaci potrebni za registraciju ili kreiranje korisničkog računa moraju biti istiniti pri čemu je izričito zabranjeno korištenje ili uporaba tuđih podataka.

b) Prilikom registracije, ukoliko se želite registrirati putem Facebook računa te želite komentirati i aktivno sudjelovati na našem Facebook profilu, Biraj.hr može koristiti vaše puno ime tj. vaš Facebook račun.

c) Registracija ili korisnički račun kreiraju se samo za jednu osobu i nije dozvoljeno priopćavati podatke o registraciji ili korisničkom računu trećim osobama. Korisnik je obvezan čuvati podatke o svojoj sigurnosnoj zaporci i korisničkom računu. Nije dozvoljena uporaba tuđe registracije ili korisničkog računa.

d) Za kršenje odredbi Uvjeta iz ovog poglavlja, BIRAJ MALOPRODAJA j.d.o.o. zadržava pravo, prema slobodnoj procjeni, ugasiti registraciju ili korisnički račun korisnika, bez obveze naknade korisniku bilo kakvog troška ili štete.

e) Registracijom (koja uključuje plaćanje proizvoda i/ili usluge) smatra se da je sklopljen Ugovor između BIRAJ MALOPRODAJA j.d.o.o. i korisnika kao kupca.

f) Ugovor stupa na snagu po izvršenoj registraciji korisnika, odnosno od dana kada korisnik prihvati ponudu za sklapanje takvog Ugovora.

g) Povodom sklapanja Ugovora, korisniku će biti dostavljeni: potvrda o sklopljenom Ugovoru, odnosno predugovorna obavijest iz članka 57. st. 1. Zakona o zaštiti potrošača (Narodne novine, br. 41/2014, 110/15), ovi Uvjeti te obavijest o pravu korisnika na jednostrani raskid Ugovora s obrascem za jednostrani raskid Ugovora iz članka 61. st. 1. i 2. Zakona o zaštiti potrošača.

h) Korisnik može jednostrano raskinuti Ugovor u roku od 14 (četrnaest) dana bez navođenja razloga. Korisnik nema pravo na jednostrani raskid Ugovora:

- ako mu je usluga u potpunosti ispunjena, a ispunjenje je započelo uz njegov izričit prethodni pristanak te uz njegovu potvrdu da je upoznat s činjenicom da će izgubiti pravo na jednostrani raskid Ugovora ako mu usluga bude potpuno ispunjena,

- ako je predmet Ugovora zapečaćena roba koja zbog zdravstvenih ili higijenskih razloga nije pogodna za vraćanje, ako je bila otpečaćena nakon dostave,

- ako je predmet Ugovora roba koja je zbog svoje prirode nakon dostave nerazdvojivo pomiješana s drugim stvarima.

Da bi korisnik mogao ostvariti pravo na jednostrani raskid Ugovora, mora obavijestiti BIRAJ MALOPRODAJA j.d.o.o. o svojoj odluci o jednostranom raskidu Ugovora prije isteka roka i to nedvosmislenom izjavom poslanom poštom (na Biraj d.o.o., Herucova 4, 10000 Zagreb), ili elektroničkom poštom na info@biraj.hr , u kojoj ćete navesti svoje ime i prezime, adresu, broj telefona ili adresu elektroničke pošte, a može koristiti i navedeni pisani obrazac za jednostrani raskid Ugovora.

Također, Obrazac za jednostrani raskid Ugovora koji se nalazi na https://www.biraj.hr/web/uvjeti-koristenja/55 korisnik može elektronički ispuniti i poslati u kojem će mu slučaju BIRAJ MALOPRODAJA j.d.o.o. bez odgađanja dostaviti potvrdu primitka obavijesti o jednostranom raskidu Ugovora elektroničkom poštom.

Rok za jednostrani raskid Ugovora iznosi 14 (četrnaest) dana od dana kada je korisniku ili trećoj osobi koju je korisnik odredio, a koja nije prijevoznik, roba koja je predmet Ugovora predana u posjed, odnosno u slučaju usluge, od sklapanja Ugovora.

U slučaju ispunjenja uvjeta za jednostrani raskid Ugovora, izvršit će mu se povrat sredstava koji je od njega primljen, ne uključujući i troškove isporuke, bez odgađanja, a najkasnije u roku od 14 (četrnaest) dana od dana kada BIRAJ MALOPRODAJA j.d.o.o., odnosno Biraj.hr zaprimi korisnikovu odluku o jednostranom raskidu Ugovora. Povrat novca bit će izvršen na način tako da se korisniku vrši uplata cjelokupnog iznosa koja je primljena od kupca umanjena za cijenu troška transporta od 35,00 HRK. Povrat novca BIRAJ MALOPRODAJA j.d.o.o. može izvršiti tek nakon što mu roba bude vraćena i pregledana u kakvom je stanju vraćena obzirom na ispunjenje uvjeta prava na jednostrani raskid Ugovora.

Korisnik je dužan robu predati ili je poslati na adresu BIRAJ MALOPRODAJA j.d.o.o. (Biraj.hr), Herucova 4, 10000 Zagreb, bez nepotrebnog odgađanja, a u svakom slučaju najkasnije u roku od 14 (četrnaest) dana od dana kada je BIRAJ MALOPRODAJA j.d.o.o., odnosno Biraj.hr, uputio svoju odluku o jednostranom raskidu Ugovora. Izravne troškove povrata robe korisnik snosi sam. Pošiljke poslane pouzećem neće biti preuzete.

Korisnik se moli da prije raskida Ugovora nazove na broj telefona 091 4040 500 ili se javi na info@biraj.hr kako bi mu bio objašnjen postupak vraćanja robe. 

Korisnik je odgovoran za svako umanjenje vrijednosti robe koje je rezultat rukovanja robom, osim onog koje je bilo potrebno za utvrđivanje prirode, obilježja i funkcionalnosti robe. U slučaju oštećenja originalne ambalaže iznos povrata bit će umanjen za postotak sukladan vrijednosti robe. U tom slučaju bit će te obaviješteni.

Ako je na zahtjev korisnika izvršavanje usluge započelo tijekom roka za jednostrani raskid Ugovora, korisnik je dužan platiti BIRAJ MALOPRODAJA j.d.o.o. iznos koji je razmjeran onom što je isporučeno do trenutka kada je korisnik obavijestio BIRAJ MALOPRODAJA j.d.o.o. o jednostranom raskidu Ugovora.

OVDJE preuzmite OBRAZAC za jednostrani raskid Ugovora


II) Uvjeti i postupak kupnje

Glavne karakteristike proizvoda, način uporabe, cijene, posebne akcije i pogodnosti, načini plaćanja i dostave odnose se na one koji su važeći u trenutku zaključene narudžbe. Navedeni podaci će biti naznačeni uz svaki proizvod.

Cijena proizvoda i usluge dostave, u koju je uključen iznos PDV-a, vidljivi su u košarici za kupnju prije zaključenja narudžbe. Trošak dostave može biti vidljiv još i na nekim drugim dijelovima stranice. Sve informacije o potvrdi kupnje temeljem elektronske narudžbe dostavit će se na adresu elektroničke pošte kupca navedenu u postupku registracije/narudžbe ili u košarici za kupnju pri unosu podataka prilikom zaključivanja narudžbe. Sve cijene su izražene u eurima (EUR) i paralelno hrvatskim kunama (HRK) u protuvrijednosti po tećaju konverzije 7.5345kn za 1 EUR. U sve cijene je uračunat PDV. Ista cijena svih naplaćenih stavki bit će navedena i na računu koji će biti isporučen skupa s robom.

Ukoliko kupac ne zaprimi obavijest o potvrdi narudžbe, postoji mogućnost da je pogrešno unio adresu svoje elektronske pošte. U tom slučaju molimo kupca da nas kontaktira na: info@biraj.hr ili na telefonski broj 091 4040 500 kako bi naša Služba za korisnike pomogla u realizaciji narudžbe. Rado ćemo to učiniti.


III) Dostava i uvjeti dostave

Dostava može biti BESPLATNA ili uz nadoplatu. Odabir vršite sami u posljednjem koraku Košarice. Provjerite detalje naplate OVDJE

a) trošak dostave obračunava se automatski prilikom kupnje proizvoda i izdaje vam se račun na kojem se nalazi cijena kupljenih proizvoda i cijena dostave 

b) trošak dostave definiran je u posljednjem koraku u Košarici gdje kupac sam odabire koja vrsta i rok isporuke mu odgovara  

c) rok isporuke proizvoda, kod kojih je navedeno da se nalaze na zalihi, na području cijele Hrvatske je 1-2 radna dana od dana zaključene narudžbe, u skladu s rokovima međugradske isporuke GLS-a i drugih dostavnih službi. Za Zagreb se nudi mogućnost osobnog preuzimanja (BESPLATNA OPCIJA) kao i Super Express opcija dostave unutar 3h od narudžbe 

d) rok isporuke proizvoda za mjesta koja su pod posebnim režimom dostave rok isporuke može biti nešto duži 2-3 radna dana, u skladu s rokovima međugradske isporuke dostavnih službi 

e) u slučaju promjene roka dostave ili bilo koje druge važne okolnosti za izvršenje narudžbe, kupca će o tome odmah obavijestiti naša služba za korisnike 


IV) Reklamacije i prigovori

Naručeni proizvodi pakirani su na način da se uobičajenom manipulacijom u transportu/dostavi ne oštete. Svaki Vaš parfem pakiramo i dodatno zaštićujemo specijaliziranom transportnom ambalažom. Tako da ne morate brinuti, možete naručiti parfem i kao poklon koji ćemo umotati u ukrasno pakiranje – stići će u urednom/neoštećenom stanju.

Kupac je dužan prilikom preuzimanja pregledati pakiranje pošiljke. Ukoliko pakiranje pošiljke ima vidljivih oštećenja/nedostataka, preporučujemo da kupac odbije primitak iste, jer postoji mogućnost da je proizvod unutar takvog pakiranja oštećen. Odbijanjem primitka, dostavna služba će ispuniti Zapisnik o oštećenju i pošiljku vratiti Biraj.hr, uz napomenu da pošiljka sadrži nedostatak.

Reklamacije u svezi nedostatka proizvoda te svi ostali prigovori mogu se izjaviti u pisanoj formi putem elektroničke ili obične pošte:

na e-mail adresu: info@biraj.hr,
na adresu: BIRAJ MALOPRODAJA j.d.o.o., Herucova 4, 10000 Zagreb.

U slučaju opravdane reklamacije omogućuje se raskid ugovora uz povrat uplaćenog iznosa ili zamjena za isti proizvod ili drugi proizvod u istoj protuvrijednosti, tj. uz nadoplatu ili povrat dijela sredstava ako je potrebno. Ukoliko se radi o oštećenju i/ili neispravnosti isporučene robe, kupac treba poslati fotografiju navedene reklamacije na info@biraj.hr kako bi se ista uvažila na temelju naknadnog fizičkog dokaza. Biraj.hr vrši prikup reklamirane oštećene, neispravne ili pogrešno isporučene robe o svom trošku ukoliko se utvrdi da je reklamacija opravdana te da kupac nije utjecao na neispravnost, oštećenje ili bilo kakav nedostatak robe. U slučaju opravdane reklamacije u rokovima određenim Zakonom o obveznim odnosima, cjelokupan trošak zamjene proizvoda novim u cijelosti snosi Biraj.hr.

U slučaju spora oko opravdanosti reklamacije i/ili autentičnosti proizvoda te ukoliko kupac temeljem subjektivne procjene smatra da nije dobio adekvatan proizvod i/ili uslugu, u poslovnoj praksi je uobičajeno da se slučaj prijavi jednoj od nadležnih institucija. Mjerodavna i službena tijela tada vrše sve potrebne provjere radi utvrđivanja ispravnosti te poštivanja važećih zakona. Po donošenju rješenja obje strane, i kupac i prodavatelj, dobivaju specificirani zapisnik. Takav službeni zapisnik neovisnog i zvaničnog tijela smatra se mjerodavnim i dostatnim za okončanje reklamacijskog postupka. 


V) Način i postupak plaćanja

Plaćanje cijene proizvoda i troškova dostave može se izvršiti na jedan od sljedećih načina:

a) Plaćanje gotovinom - pouzećem. Prilikom preuzimanja pošiljke dostavljaču se plaća cjelokupni iznos naznačen u računu.

b) Plaćanje internet bankarstvom. Proizvodi za koje je zaključena narudžba mogu se plaćati putem internet bankarstva bilo koje banke. Nakon uspješno sprovedene narudžbe, kupac automatski dobiva email s svim potrebnim podacima za plaćanje.

c) Plaćanje općom uplatnicom. Proizvodi za koje je zaključena narudžba mogu se plaćati uplatom putem opće uplatnice u svim poslovnicama banaka, FINA-e ili uredima Hrvatske pošte. Nakon uspješno sprovedene narudžbe, kupac automatski dobiva email s svim potrebnim podacima za plaćanje.

d) Plaćanje kreditnom ili debitnom karticom. Naručeni proizvodi mogu se platiti online jednom od kreditnih kartica: 

jednokratno Visa Premium, MasterCard, Diners, Visa ili Maestro
obročno 2-6 rata Visa Premium, Diners, Visa ili Maestro (izdane od PBZ-a)

e) Plaćanje predračunom (samo za pravne osobe). Pravne osobe imaju mogućnost plaćanja predračunom. Nakon uspješno sprovedene narudžbe, Biraj.hr na e-mail adresu kupca dostavlja predračun. Nakon primitka uplate u skladu s predračunom pokreće se postupak isporuke.

Napomena: plaćanje inozemnim karticama moguće jedino posredstvom sučelja platforme Pay Pal.

Svaki od navedenih načina plaćanja može sadržavati naknadu propisanu uvjetima uplatnog mjesta. Tu naknadu uplatitelj snosi sam i ona nije nadoknadiva od BIRAJ MALOPRODAJA j.d.o.o.

Plaćanje kreditnim karticama na BIRAJ.hr je sigurno! 

Koristimo ePay servis za Internet naplatu tvrtke Globaldizajn d.o.o., koji koristi najsuvremenije tehnologije zaštite od zlouporaba, kao što je sigurnosni protokol Secure Socket Layer (SSL) te druge tehnologije i sigurnosne procedure po najvišim standardima. Razmjena osjetljivih podataka između sustava koji obavlja online plaćanje i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja se korištenjem mreže koja je potpuno zaštićena od neautoriziranog pristupa. Osjetljivi podaci Vaše kreditne kartice dostavljaju se online izravno autorizacijskom centru. BIRAJ.hr ne pohranjuje podatke s Vaših kreditnih kartica. Plaćanje inozemnim kreditnim karticama nije moguće. 

ZAŠTITA PODATAKA PRI KUPNJI


Biraj.hr se obvezuje poštivati anonimnost i privatnost korisnika Biraj.hr internet trgovine te će podatke koristiti i obrađivati isključivo u svrhu i namjenu određenu ovim Uvjetima. Biraj.hr može prikupljati osobne podatke korisnika, kao što su ime, adresa, OIB, telefonski broj ili e-mail adresa samo ako iste korisnik dobrovoljno dostavi Biraj.hr.

Biraj.hr će navedene podatke koristiti isključivo u svrhu ispunjena ugovornih obveza te što boljeg uvida i razumijevanja pojedinačnih potreba, navika i zahtjeva korisnika kao i daljnjeg razvijanja te kvalitetnijeg pružanja svih usluga Biraj.hr. Biraj.hr prikuplja, obrađuje i objavljuje podatke o korisnicima koji se odnose na način uporabe Biraj.hr bez otkrivanja identiteta korisnika i/ili osobnih podataka koji omogućuju otkrivanje identiteta korisnika.

Biraj.hr prikuplja i bilježi podatke o IP-adresi (Internet ProtocolAddress) korisnika ili o lokaciji računala za potrebe sistemskog administriranja, rješavanja kvarova, potvrde preuzimanja sadržaja ili unapređivanja tehničkih aspekata internetskog servisa. Biraj.hr će automatizirano bilježiti podatke o navikama korištenja Biraj.hr od strane korisnika, među ostalim i zapisničku datoteku o posjećenosti određenih stranica i/ili sadržaja. Takve podatke Biraj.hr će koristiti isključivo u svrhu unapređivanja svoje usluge te prilagodbe i individualizacije promotivnih aktivnosti prema potrebama pojedinog korisnika.

Biraj.hr ne bilježi broj vaše kreditne kartice niti pohranjuje transakcijske podatke. Biraj.hr za naplatu kreditnih kartica koristi usluge treće strane, ovlaštene banke, koja enkripcijom štiti vaše podatke.
 

KOMUNIKACIJA BIRAJ.HR S KORISNICIMA


Registracijom i kupovinom dajete suglasnost da vas Biraj.hr u svrhu promocije usluge i proizvoda može putem elektroničke pošte obaviještavati o promjenama ili dodavanja sadržaja stranicama, popustima, akcijama, proizvodima ili promjeni načina pružanja usluge. Korisnik može u svakom trenutku opozvati navedenu suglasnost.

 
VI) Vanjske usluge

Usluge koje Vam pruža internet parfumerija Biraj.hr ne uključuje troškove koje snosite koristeći računalnu opremu i usluge za pristup našim stranicama. BIRAJ MALOPRODAJA j.d.o.o. nije odgovoran za troškove telefona ili bilo koje druge troškove do kojih može doći.


Dostupnost Biraj.hr Internet prodavaonice – online web trgovine parfema:
Dostupnost online web trgovine je 00-24h svih 365 dana u godini. Iako Vam BIRAJ MALOPRODAJA j.d.o.o. nastoji pružiti najbolje moguće pružanje usluga, Biraj d.o.o. ne može grarantirati da će usluge na Biraj.hr odgovarati Vašim potrebama.
BIRAJ MALOPRODAJA j.d.o.o. također ne može garantirati da će usluga biti bez pogrešaka. Slike su informativnog karaktera i mogu odstupati od stvarnog stanja ukoliko proizvođač iz nekog razloga promijeni izgled dizajna pakiranja. Naziv proizvoda sadrži dodatne informacije da li se radi o toaletnoj (edt), parfemskoj vodi (edp) ili cologne (edc). Ukoliko dođe do pogreške, molimo da je prijavite na info@biraj.hr kako bismo je otklonili u što kraćem roku. Pristup na Biraj.hr internet parfumeriju ponekad može biti nedostupan uslijed redovitog održavanja ili uvođenja novih sadržaja.


VII) Intelektualno vlasništvo

Sadržaj Biraj.hr Internet prodavaonice je zaštićen i BIRAJ MALOPRODAJA j.d.o.o. ostvaruje jedinstveno pravo na njegovo korištenje. Za svako komercijalno korištenje sadržaja na Biraj.hr stranicama trebate prethodno kontaktirati BIRAJ MALOPRODAJA j.d.o.o. na info@biraj.hr .
 


Podaci o poduzeću:

BIRAJ MALOPRODAJA j.d.o.o.
Predraga Heruca 4, Zagreb
OIB 00318075298

Temeljni kapital: 20.000,00 kuna
Direktor: Vlado GabrićVeselimo se budućoj suradnji!

Mirišljavi pozdrav,
BIRAJ.hr Team


Podsjećamo, naše standarne pogodnosti:

  •  + najbolja internet ponuda, originalni parfemi, toaletne i parfemske vode u Hrvatskoj
  •  + izbor ukrasnih pakiranja
  •  + super cijene, popusti i akcije cijele godine
  •  + besplatna dostava za područje cijele Hrvatske
  •  + sve vrste plaćanja (opća uplatnica, internet bankarstvo, pouzeće, kreditne kartice, karticama na rate)
  •  + mogućnost narudžbi izvan trenutne ponude
  •  + zadovoljstvo poslovanja i naša pristupačnost te prilagodljivost

  • Sve dostupno odmah
  • Plati kako želiš
  • Najbrža besplatna dostava
Kupovina trenutno nije moguća..